Turbobloggen

mandag, juni 19, 2006

Tur på Ulriken!

Ken e eier av kva tær? Deltagerene er Kjetil, John Reidar, Karsten og Torbjørn....

Volum!


Ja, ja, ja! Her eg grunnen til at eg ikkje kunne være med å skyte fargekuler på Stian...denne hærlige gjengen her som eg har hatt bibelgruppe med i Knarvik. Fra venstre: runar, martin, vegard(leder), torgeir, lars (som har gjømt seg bak erlend), erlend, Elisabeth(leder), Solvor og Håvard. (Øystein, Marte og nokken fleire jenter var ikkje til stede). Vi hadde 1 prity nice kveld i Nordnesparken med boccia (på bilde), grilling (også på bilde), kubbespillet og masse anna morro!

Utdritning av stian

Ja, 26. mai var dagen då Stian skulle få gjennomgå! Her ser vi eit bilde fra eit av høydepunktene på dagen. Då "grekeren" fikk på seg bh bleikna han. Det var mang en jente (både små og store) som ville bruke både 10 og 20 kroner for å få sjå stian felkse! Men dette var jo etter han hadde klaga på disse hersens moderne buksene med hol i, i ein butikk i telegrafen, stjelt ein sykkel på torgallmenningen og vært på platekompaniet, spilt gitar og spurt om de ville gi han platekontrakt der. Kvelden avsluttet med paintbal der undertegna ikkje kunne være med, men ryktene og gangsperren til Jon Vidar forteller at det, som resten av dagen og var ein suksess! Så då gjenstår det berre å sjå korleis dette går den 8. juli!

Suppegutten!


Ja, då vil eg bare være den første til å gratulere dette flotte paret med 1 mnd. dag!! (1 dag på forhånd) Etter å ha fulgt heile prosessen fra den spede begynnelse, via det å ferske de 3 minutter etter avgjørelsen var tatt, og fram til så seint som i går kveld, må eg kunne sei at dette ser eg særdeles lyst på!!
Eg vil ellers sei at eg e veldig stolt av Karstengutten som endelig har komt ut av skapet og vist seg som den SUPPEGUTTEN han e!!! For å bruke eit godt sitat fra eg var ung: "den som seie d e d sjøl!!!!"
Nei, det e godt Gunvor at du kan temma suppegutten! Guds signing!

Ja, no var det på tide...



Siden sist har eg blandt annet vært nok en tur til oslo av visse opplagte årsaker. Og foruten at Nils, Svein og eg knuste jentene i kubbespillet(!!) ein sein kveld, var det og tid til bl.a. ein tur i nordmarka m Teddi og Kammi. Og siden vi ikkje har prøvd 17.mai i oslo måtte det og prøves! Så viss du ser GODT etter trur eg du kan skimte kongen med kåno og ungane....