Turbobloggen

søndag, desember 10, 2006

Forlovelse

Ja, 02.12 skjedde det....Rita trudde ho berre skulle på tur opp til Rundemanen for å mimre om når ho fekk seg type. Men nokken ville det annerledes...Torbjørn hadde anna fore....Etter intens bønn om oppholdsvær og etter et besøk hos gullsmeden, var det endelig klart for den store dagen. Turen opp gikk greit, tiltross for at magen hadde nokre uvanlige kromspring. Svar på bønn fikk vi som bare det! (opphold heil til vi kom ned igjen til galleriet og skulle sjå på ringer) På toppen blei det ring på fing (resten e ein statshemmelighet -dette er alt du trenger å vite!) og smil om munnen....:o)


Fest på Sagstad

Då vil eg bare få takke Vægard og Kjærsti for en fantastisk festaften! Med både pinnekjøtt, kaffimat (snop iallefall) og ikkje minst quiz blei det ein god start på julen!

VOKS

Ja, her kan du sjå litt av den herlige gjengen som anna kvar veke leder bibelgrupper i Knarvik! fra venstre: Vegard, Elisabeth, Helene og Kristin, for anledningen i Knarvik. De gjør 1 fantastisk jobb og eg e veldig stolte av de! Fra å ha gått fra 1 bibelgruppe i begynnelsen av høsten har vi no TRE STORE grupper! Det e konge med alle de ungdommene i Knarvik og omegn som for lære meir om/ bli bedre kjent med Gud på grunn av denne gjengen som e villig til å bruke av sin fritid! Anna kvar veke har vi ledersamling og der e vi no 13 pers viss alle kommer! Konge! Men vi trenger fleire ledere, både til å lede bibelgrupper og lede ledersamlinger, så be om det!